Zdravo Gost, ako ovo čitaš to znači da se još nisi registrovao. Molim vas odvojite sekund, Kliknite ovde da biste se registrovali i u nekoliko jednostavnih koraka moći ćete da uživate u svim brojnim karakteristikama naše fine zajednice. Imajte na umu da su nepristojni ili besmisleni nadimci zabranjeni (nema nasumičnih brojeva ili slova) i molimo vas da se predstavite u odeljku da biste upoznali našu zajednicu.
Rezultati 1 do 5 od 5
    Administrator Vujke avatar Sweden
    Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Podrazumevano Himzo Polovina - Albumi - Singlovi

Himzo Polovina • 2015 • Himzo Polovina Gold Audio Video CD 2419~[flac]

01. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Alija se do jezera krade ℗ 1968
    02. Himzo Polovina uz saz Selima Salihovića - Dunjaluče golem ti si ℗ 1970
    03. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar - Hvalila se lijepe Mare majka ℗ 1967
    04. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Konja vodim pješke hodim ℗ 1971
    05. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Meni draga sitna pisma piše ℗ 1970
    06. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Otkako sam sevdah svezo ℗ 1973
    07. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Tekla rijeka potokom i jazom ℗ 1973
    08. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Vezak vezla ljepotica mlada ℗ 1970
    09. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - A što ćemo ljubav kriti ℗ 1967
    10. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Aj, ja zagrizoh šareniku jabuku ℗ 1973
    11. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Izvi se Mujo na grade ℗ 1978
    12. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Kad ja pođoh na Bentbašu ℗ 1976
    13. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković - Lov lovio Muhareme ℗ 1976
    14. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Mjesec kara danicu zvijezdicu ℗ 1975
    15. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Nema ljepše cure ℗ 1978
    16. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Omere, prvo gledanje ℗ 1978
    17. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Poletjela dva goluba ℗ 1978
    18. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković - Sjećaš li se draga ti ℗ 1976
    19. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Bulbul pjeva okolo Mostara ℗ 1974
    20. Himzo Polovina uz harmaniku Ismeta Alajbegovića i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Kad se jangin iz sokaka pomoli ℗ 1967

[Samo registrovani korisnici mogu da vide linkove. ]

**Skriveni Sadržaj: Kliknite na HVALA da biste videli sadržaj**
    Izmenio/la Vujke; 18.02.2024 u 11:43.

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Podrazumevano Odg: Himzo Polovina - Albumi

Himzo Polovina • 2007 • Doajeni BH sevdalinke Muzička produkcija Radio - televizije BiH D0083~[WEB FLAC]

CD1
    01. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar - Dvore gradi Komadina Mujo ℗ 1967
    02. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar - Hvalila se lijepe Mare majka ℗ 1967
    03. Himzo Polovina uz saz Selima Salihovića - Dunjaluče golem ti si ℗ 1970
    04. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Zaplakala stara majka Džafer begova ℗ 1971
    05. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Karanfile cvijeće moje ℗ 1971
    06. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Konja vodim pješke hodim ℗ 1971
    07. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Vezak vezla ljepotica mlada ℗ 1970
    08. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Azra ℗ 1970
    09. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Meni draga sitna pisma piše ℗ 1970
    10. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Tekla rijeka potokom i jazom ℗ 1973
    11. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Otkako sam sevdah svezo ℗ 1973
    12. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Alija se do jezera krade ℗ 1968

CD2
    01. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Aj, ja zagrizoh šareniku jabuku ℗ 1973
    02. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Mehmeda je stara majka karala ℗ 1973
    03. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Kunem ti se draga bogom ℗ 1973
    04. Himzo Polovina uz saz Selima Salihovića - Od mora eto svatova ℗ 1970
    05. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Tri djevojke zbor zborile ℗ 1967
    06. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Čudna jada od Mostara grada ℗ 1967
    07. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Tamna noći, tamna li si ℗ 1967
    08. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Uspavaću cvijet uspomena mojih ℗ 1967
    09. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Mila majko šalji me na vodu ℗ 1967
    10. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - A što ćemo ljubav kriti ℗ 1967
    11. Himzo Polovina uz harmaniku Ismeta Alajbegovića i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Kad se jangin iz sokaka pomoli ℗ 1967
    12. Himzo Polovina uz harmaniku Ismeta Alajbegovića i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Sjećaš li se kad si lani ℗ 1967
    13. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Bulbul pjeva okolo Mostara ℗ 1974

CD3
    01. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković - Lov lovio Muhareme ℗ 1976
    02. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Kad ja pođoh na Bentbašu ℗ 1976
    03. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković - Sjećaš li se draga ti ℗ 1976
    04. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković - Konja vodim pješke hodim ℗ 1976
    05. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Stade se cvijeće rosom kititi ℗ 1976
    06. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - U lijepom starom gradu Višegradu ℗ 1976
    07. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Mjesec kara danicu zvijezdicu ℗ 1975
    08. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Poletjela dva goluba ℗ 1978
    09. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Omere, prvo gledanje ℗ 1978
    10. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Nema ljepše cure ℗ 1978
    11. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - U Trebinju gradu ℗ 1978
    12. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Izvi se Mujo na grade ℗ 1978
    13. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Ali-paša na Hercegovini ℗ 1978

CD4
    01. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - U Stambolu na Bosforu ℗ 1973
    02. Himzo Polovina uz ansambl Ratomira Petkovića - Pjesma o Mehmed-paši Sokoloviću ℗ 1976
    03. Himzo Polovina uz duet harmonika Alajbegović-Petković - Pod Skočićem trava pogažena ℗ 1975
    04. Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo - Emina ℗ 1973
    05. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Istom legoh san me hvata ℗ 1975
    06. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Tamburalo momče uz tamburu ℗ 1984
    07. Himzo Polovina uz ansambl Ratomira Petkovića - Moj beharu ℗ 1976
    08. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Oj, moja ružo rumena ℗ 1968
    09. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Dobro došli kićeni svatovi ℗ 1974
    10. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Grana od bora ℗ 1976
    11. Himzo Polovina uz tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Žuta lala dušo ℗ 1976

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Himzo Polovina • 1987 • Magla pala od pola Saraj’va Jugoton LSY-62260 Stereo~[24-bit/96kHz, flac]

a1. Himzo Polovina uz harmoniku Jovice Petkovića - Magla pala od pola Saraj’va ℗ 1959
    a2. Himzo Polovina i narodni ansambl OKUD »Ivo Lola Ribar« - Ehlimana ℗ 1967
    a3. Himzo Polovina uz harmoniku Ratomira Petkovića - Pod Skočićem trava pogažena ℗ 1962
    a4. Himzo Polovina i narodni ansambl Jovice Petkovića - Meni draga sitna pisma piše ℗ 1965
    a5. Himzo Polovina i narodni ansambl OKUD »Ivo Lola Ribar« - Imam curu malenu ℗ 1967
    a6. Himzo Polovina uz narodni ansambl Ratomira Petkovića - Otputovah u daljine ℗ 1970

b1. Himzo Polovina uz narodni orkestar Ratomira Petkovića - Okladi se momče i djevojče ℗ 1971
    b2. Himzo Polovina uz harmoniku Ratomira Petkovića - Pjesma o Mehmed-paši Sokoloviću ℗ 1964
    b3. Himzo Polovina i narodni sekstet AKUD »Slobodan Princip - Seljo« - Pusti me, majko ℗ 1963
    b4. Himzo Polovina uz narodni ansambl Ratomira Petkovića - Laku noć ℗ 1964
    b5. Himzo Polovina uz duo harmonika I. Alajbegović - J. Petković - Pokraj kuće male ℗ 1959
    b6. Himzo Polovina i narodni ansambl OKUD »Ivo Lola Ribar« - Komšinica ℗ 1967
    b7. Himzo Polovina uz narodni ansambl Ratomira Petkovića - Jesi li čula, dušo ℗ 1970

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Himzo Polovina • 2012 • Najveći hitovi • Folk zvijezde zauvijek Croatia Records 2 CD 5992844~[flac]

CD1
    01. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Emina ℗ 1964
    02. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Hasanagin savdah (Što te nema) ℗ 1964
    03. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Voljelo se dvoje mladih ℗ 1962
    04. Himzo Polovina uz narodni ansambl Ratomira Petkovića - Laku noć ℗ 1964
    05. Himzo Polovina i narodni sekstet AKUD »Slobodan Princip - Seljo« - Pošetala Suljagina Fata ℗ 1963
    06. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - Kradem ti se u večeri ℗ 1976
    07. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Čudna jada od Mostara grada ℗ 1972
    08. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - Kad ja pođoh na Bembašu ℗ 1984
    09. Himzo Polovina uz harmoniku Jovice Petkovića - Magla pala od pola Saraj’va ℗ 1959
    10. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - Djevojka je zelen bor sadila ℗ 1976
    11. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - Ja zagrizoh šareniku jabuku ℗ 1976
    12. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - Karanfile, cvijeće moje ℗ 1984
    13. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Moj behare ℗ 1964
    14. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Oj djevojko, džidžo moja ℗ 1972
    15. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - Razbolje se lijepa Hajrija ℗ 1976
    16. Himzo Polovina uz narodni ansambl Spase Beraka - Mila majko, šalji me na vodu ℗ 1969

CD2
    01. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - U Stambolu na Bosforu ℗ 1976
    02. Himzo Polovina i narodni sekstet AKUD »Slobodan Princip - Seljo« - Telal viče ℗ 1963
    03. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - U lijepom starom gradu Višegradu ℗ 1984
    04. Himzo Polovina i tamburaški orkestar Radio Sarajeva - Stade se cvijeće rosom kititi ℗ 1966
    05. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - Vino piju age sarajlije ℗ 1976
    06. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - Tamburalo momče uz tamburu ℗ 1984
    07. Himzo Polovina i narodni ansambl OKUD »Ivo Lola Ribar« - Akšam geldi ℗ 1967
    08. Himzo Polovina i narodni orkestar Spase Beraka - Oj djevojko, anadolko ℗ 1976
    09. Himzo Polovina i ansambl Božidara Miloševića - Bokija - Kliknu vila sa vrha Porima ℗ 1979
    10. Himzo Polovina i ansambl Božidara Miloševića - Bokija - U Trebinju gradu ℗ 1979
    11. Himzo Polovina i narodni ansambl Ratomira Petkovića - Gonđe ružo ℗ 1972
    12. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - Oj, djevojko, pod brdom ℗ 1984
    13. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - Snijeg pade na behar, na voće ℗ 1984
    14. Himzo Polovina i narodni ansambl Spase Beraka - Dvore gradi Komadina Mujo ℗ 1969
    15. Himzo Polovina i narodni ansambl Omera Pobrića - Poljem se vija Hajdar delija ℗ 1984
    16. Himzo Polovina i ansambl Božidara Miloševića - Bokija - Dobro došli, kićeni svatovi ℗ 1979

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Himzo Polovina • 1980 • Himzo Polovina uz narodni orkestar RTV Sarajevo Jugoton SY-23664 Stereo~[WEB FLAC]

a1. Mehmed paša tri cara služio
    b1. U lijepom, starom, gradu Višegradu

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  

Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese EXYUDOWNLOAD.NET. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika sajta.

Site Site Site Site
Site Site Site Site