Zdravo Gost, ako ovo čitaš to znači da se još nisi registrovao. Molim vas odvojite sekund, Kliknite ovde da biste se registrovali i u nekoliko jednostavnih koraka moći ćete da uživate u svim brojnim karakteristikama naše fine zajednice. Imajte na umu da su nepristojni ili besmisleni nadimci zabranjeni (nema nasumičnih brojeva ili slova) i molimo vas da se predstavite u odeljku da biste upoznali našu zajednicu.
Rezultati 1 do 4 od 4
    Administrator Vujke avatar Sweden
    Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Podrazumevano Milka Todorovic - Albumi - Singlovi

Milka Todorović • 1984 • Dala sam ti dala... / Žalim žalim simpatijo moja diskos LPD 9121 Stereo~[wav]

Gosti ne mogu da vide slike. Molimo vas da se registrujete na forum klikom ovde.

Gosti ne mogu da vide slike. Molimo vas da se registrujete na forum klikom ovde.

a1. Milka Todorović uz ansambl Tomice Miljića - Ne mogu drugome
    a2. Nisam ja kao ti
    a3. Sestrica će doći mesto mene
    a4. Neću ljubav do kraja života

b1. Žalim, žalim, simpatijo moja
    b2. Budi to što jesi
    b3. Starija sam za godinu neku
    b4. Prava ljubav nikad ne umire

**Skriveni Sadržaj: Kliknite na HVALA da biste videli sadržaj**

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Podrazumevano Odg: Milka Todorovic - Albumi - Singlovi

Milka Todorović • 1988 • Sećanje diskos LPD-20001417 Stereo~[wav]

a1. Milka Todorović i orkestar Zorana Starčevića - Sećanje
    a2. I tebi ću tugu dati
    a3. Nastavimo gde smo stali
    a4. Ko se kome dopada

b1. Koliko sam te volela
    b2. Čašu mojih suza neka popije
    b3. Nisam sreću osetila
    b4. Ako odeš ti

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Milka Todorović • 1983 • Milka Todorović uz ansambl Branimira Đokića diskos LPD-9027 Stereo~[wav]

a1. Miris toplog leta
    a2. Ja sam ti se, sejo, zaljubila
    a3. Nemoj me zaboraviti
    a4. Venčasmo se bez svedoka

b1. Sakriću se ispod tvog kaputa
    b2. Hej, moje lude godine
    b3. Kosa crna a suknjica plava
    b4. Zora beli, mi se rastajemo

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Milka Todorović • 1985 • Milka Todorović i orkestar Tomice Miljića diskos LPD-20001159 Stereo~[24-bit 48kHz, wav]

a1. Odljuti se, dragane
    a2. Sećaš li se, moja ljubavi
    a3. Počela bih da se zabavljam
    a4. Tebi tepam

b1. Smisli, dečko, nešto novo
    b2. Najbolji mladenci
    b3. Bilo pa prošlo
    b4. Saznala sam da si ženjen

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  

Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese EXYUDOWNLOAD.NET. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika sajta.

Site Site Site Site
Site Site Site Site