Zdravo Gost, ako ovo čitaš to znači da se još nisi registrovao. Molim vas odvojite sekund, Kliknite ovde da biste se registrovali i u nekoliko jednostavnih koraka moći ćete da uživate u svim brojnim karakteristikama naše fine zajednice. Imajte na umu da su nepristojni ili besmisleni nadimci zabranjeni (nema nasumičnih brojeva ili slova) i molimo vas da se predstavite u odeljku da biste upoznali našu zajednicu.
Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Rezultati 11 do 20 od 25

Hibridni pregled

Administrator Vujke avatar Sweden
    Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Podrazumevano Odg: Miroslav Ilic - Albumi - Singlovi

Miroslav Ilić • 1982 • Shvatio sam, ne mogu bez tebe PGP RTB 2110938 Stereo~[24-bit/96kHz, flac]

a1. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Shvatio sam, ne mogu bez tebe
    a2. Devojčice, opa, cupa
    a3. O, jeseni, jeseni
    a4. Šumadijo
    a5. Pesma majci

b1. Miroslav Ilić i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Aleksandrića - Pusti me da te volim
    b2. Cvetaj, ružo
    b3. Ti si zvezda mojih snova
    b4. Miroslav Ilić i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Aleksandrića - Poslednje pismo

**Skriveni Sadržaj: Kliknite na HVALA da biste videli sadržaj**

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Miroslav Ilić • 1984 • Najveći hitovi PGP RTB 2113317 Stereo~[flac]

a1. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Voleo sam devojku iz grada ℗ 1972
    a2. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Joj, Rado, joj, Radmila ℗ 1980
    a3. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Nije smela pogrešiti ℗ 1981
    a4. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Oj, Moravo, tija reko ℗ 1979
    a5. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Tako mi nedostaješ ℗ 1981

b1. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Pozdravi je, pozdravi ℗ 1982
    b2. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Moravsko predvečerje ℗ 1979
    b3. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Najlepša si kad se smeješ ℗ 1981
    b4. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Vrckaj se, vrckaj se ℗ 1982
    b5. Miroslav Ilić i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Aleksandrića - Putujem, putujem... ℗ 1984

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Miroslav Ilić • 1992 • Moravsko predvečerje PGP RTB 202916 Stereo~[flac]

a1. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Pesma majci ℗ 1982
    a2. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Negde u Srbiji, na brdu Ljubiću ℗ 1981
    a3. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Duga li je Jelica planina ℗ 1982
    a4. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Izašla si, draga, iz sećanja ℗ 1980
    a5. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Šta je život ℗ 1980

b1. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Voleo sam devojku iz grada ℗ 1972
    b2. Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića - Šumadijo ℗ 1982
    b3. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Oj, Moravo, tija reko ℗ 1979
    b4. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Moravsko predvečerje ℗ 1979
    b5. Miroslav Ilić i ansambl Dragana Aleksandrića - Plastim suvu travu ℗ 1980

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Miroslav Ilić • 1982 • Miroslav Ilić i orkestar Dragana Aleksandrića PGP RTB 2111640 Stereo~[24-bit/96kHz, flac]

a1. Kad si sa mnom ne misli na vreme
    a2. Pozdravi je, pozdravi
    a3. Hoću, hoću...
    a4. Nemam vremena da živim

b1. Ti si moja simpatija
    b2. Vrckaj se, vrckaj se
    b3. Nije život jedna žena
    b4. Dragačevskom krajputašu

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  

Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese EXYUDOWNLOAD.NET. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika sajta.

Site Site Site Site
Site Site Site Site