Zdravo Gost, ako ovo čitaš to znači da se još nisi registrovao. Molim vas odvojite sekund, Kliknite ovde da biste se registrovali i u nekoliko jednostavnih koraka moći ćete da uživate u svim brojnim karakteristikama naše fine zajednice. Imajte na umu da su nepristojni ili besmisleni nadimci zabranjeni (nema nasumičnih brojeva ili slova) i molimo vas da se predstavite u odeljku da biste upoznali našu zajednicu.
Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Rezultati 11 do 13 od 13
    Administrator Vujke avatar Sweden
    Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Podrazumevano Odg: Serif Konjevic - Singlovi - Albumi

Šerif Konjević • 1982 • Šerif Konjević uz ansambl Branimira Đokića diskos LPD-987 Stereo~[WEB FLAC]

a1. Bela venčanica
    a2. To je ono što me boli
    a3. Sanjam je, sanjam je
    a4. Poludeću za tobom

b1. Plaćam noćas zbog ljubavi
    b2. Ej, moja malena
    b3. Zašto me ne voliš više
    b4. Imaš li malo ljubavi za mene

**Skriveni Sadržaj: Kliknite na HVALA da biste videli sadržaj**

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Šerif Konjević • 2001 • Extra Best Of JVP Vertrieb AG CD 163~[CD Rip, flac]

01. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Dvije rane ℗ 1988
    02. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Tuđin ℗ 1986
    03. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Bez tebe ja živjet’ neću ℗ 1986
    04. Šerif Konjević uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Djevojačke suze ℗ 1988
    05. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Uz buzuki i gitare ℗ 1989
    06. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Suza po suza ℗ 1986
    07. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Neka si srećo ℗ 1989
    08. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Gdje si, srećo mila ℗ 1986
    09. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Plava ženo bašto cvijeća ℗ 1989
    10. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Zbog tebe sam vino pio ℗ 1988
    11. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Nema zlata da te platim ℗ 1989
    12. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Jednom kad se rastanemo ℗ 1988
    13. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Zaljubljena srca dva ℗ 1986
    14. Šerif Konjević uz ansambl „Južni vetar“ - Ljubav je potrebna svima ℗ 1985
    15. Šerif Konjević i Snežana Đurišić uz orkestar Dragana Stojkovića - Bosanca - Ne spominji ime moje ℗ 1986
    16. Šerif Konjević uz ansambl „Južni vetar“ - Pustite me, još da sanjam ℗ 1985

Pol
    Musko
    Datum registracije
    21.10.2022

Šerif Konjević • 1991 • Neko čudno vrijeme Jugoton LP-6 2 03449 9 Stereo~[WEB FLAC]

a1. Šerif Konjević i orkestar Perice Simonovića - Neko čudno vrijeme
    a2. Ne zovite doktore
    a3. Al’ mi se ne damo
    a4. Nema više vina
    a5. Šerif Konjević i veliki narodni orkestar RTV-Sarajeva - Moj sokole „Vogošća ’88“

b1. Dozivam noćas anđele s neba
    b2. Još te niko zamijenio nije
    b3. Hej, samoćo
    b4. Ranjen sam majko od ljubavi
    b5. Hej, stara rano

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  

Svaki korisnik ovog sajta odgovoran je za sadržaj poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za njihov sadržaj. Postavljanjem vaše poruke ili vašeg autorskog dela saglasni ste da ovaj sajt postaje distributer vašeg dela i odričete se mogućnosti njegovog povlačenja ili brisanja bez saglasnosti uprave sajta. Distribucija sadržaja sa ovog sajta je dozvoljena samo u nekomercijalne svrhe, uz obaveznu napomenu da je sadržaj preuzet sa ovog sajta i uz obavezno navođenje adrese EXYUDOWNLOAD.NET. Kako je sajt ovih dimenzija nemoguće u potpunosti kontrolisati, ukoliko primetite materijal nad kojim Vi ili neko drugi već ima autorska prava, odmah nam se obratite i materijal će biti uklonjen. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od vlasnika sajta.

Site Site Site Site
Site Site Site Site