Beba Selimovic - Albumi - Singlovi
Beba Selimović • 1979 • Od sevdaha goreg jada nema Jugoton LSY 63084 Stereo~[CD Rip, wav]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a1. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Sinje more i dubine tvoje
a2. Vezak vezla Adem - kada
a3. Star se Ćurčić pomamio
a4. Kraj potoka, bistre vode
a5. Moj pendžeru
a6. Kolika je u Prjedoru čaršija
b1. Poletjela dva goluba
b2. Konja kuje brate Sulejmane
b3. Od danas te, dragi, više ljubit’ neću
b4. Čempres viti, čempres ponositi
b5. Ašikuje Adem - aga
b6. Kaharli sam, večerala nisam
**Skriveni Sadržaj: Kliknite na HVALA da biste videli sadržaj**
Odg: Beba Selimovic - Albumi - Singlovi
Beba Selimović • 2012 • Najveći hitovi • Folk zvijezde zauvijek Croatia Records 2 CD 5999690~[wav]
CD1
01. Beba Selimović i narodni orkestar RTV Sarajevo - Djevojka sokolu zulum učinila ℗ 1983
02. Beba Selimović i narodni orkestar RTV Sarajevo - S’ one strane Plive ℗ 1983
03. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Od danas te, dragi, više ljubit’ neću ℗ 1979
04. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Poletjela dva goluba ℗ 1979
05. Beba Selimović i narodni orkestar RTV Sarajevo - Gorom jezde kićeni svatovi ℗ 1980
06. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Čempres viti, čempres ponositi ℗ 1979
07. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Sinje more i dubine tvoje ℗ 1979
08. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Kaharli sam, večerala nisam ℗ 1979
09. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Vezak vezla Adem - kada ℗ 1979
10. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Star se Ćurčić pomamio ℗ 1979
11. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Kraj potoka, bistre vode ℗ 1979
12. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Moj pendžeru ℗ 1979
13. Beba Selimović i narodni ansambl Jovice Petkovića - Jorgovane, cvjeće plavo ℗ 1964
14. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Kolika je u Prjedoru čaršija ℗ 1979
15. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Konja kuje brate Sulejmane ℗ 1979
16. Beba Selimović i narodni orkestar RT Sarajevo - Ašikuje Adem - aga ℗ 1979
CD2
01. Beba Selimović uz ansambl Ace Stepića - Plačem ja, plačeš ti ℗ 1971
02. Beba Selimović i ansambl Žarka Josipovića - Škule - U srcu mome živiš ti ℗ 1972
03. Beba Selimović uz narodni ansambl Jovice Petkovića - Mene moja zaklinjala majka ℗ 1966
04. Beba Selimović uz ansambl Jovice Petkovića - O ćuti, ćuti, srce moje »Ilidža 70«
05. Beba Selimović i narodni ansambl Jovice Petkovića - Ja bolujem mlada od sevdaha »Ilidža 67«
06. Beba Selimović uz narodni ansambl Jovice Petkovića - Mene moja majka gleda sa čardaka ℗ 1969
07. Beba Selimović i narodni sekstet Ismeta Alajbegovića - Šerbe - Prolaze dani „Ilidža 67“
08. Beba Selimović i tamburaški orkestar RTV Sarajevo - Kraj Vrbasa sjedi momče ℗ 1987
09. Beba Selimović uz duo harmonika braće Petković - Po mojoj bašti zumbuli cvjetaju ℗ 1960
10. Beba Selimović i narodni ansambl Jovice Petkovića - U avliji ℗ 1964
11. Beba Selimović uz narodni ansambl Jovice Petkovića - Noć je pusta ℗ 1966
12. Beba Selimović i narodni ansambl Ismeta Alajbegovića - Šerbe - Vrati mi se, ljubavi »Ilidža 68«
13. Beba Selimović uz narodni orkestar Ratomira Petkovića - Možda ćemo sada voljeti se više ℗ 1977
14. Beba Selimović i narodni ansambl Ace Stepića - Tecite suze ℗ 1970
15. Beba Selimović uz ansambl Ace Stepića - Uspomeno, uspomeno ℗ 1971
16. Beba Selimović uz narodni orkestar Ratomira Petkovića - Tužno je nebo ljubavi ℗ 1977
Beba Selimović • 1971 • Beba Selimović Jugoton LPY-V-50909~[wav]
a1. Beba Selimović uz narodni ansambl Jovice Petkovića - Mene moja majka gleda sa čardaka ℗ 1969
a2. Beba Selimović i narodni ansambl Ismeta Alajbegovića - Šerbe - Ah, ljubav, ljubav »Ilidža 68«
a3. Beba Selimović uz ansambl Jovice Petkovića - O ćuti, ćuti, srce moje »Ilidža 70«
a4. Beba Selimović uz ansambl Ace Stepića - Plačem ja, plačeš ti ℗ 1971
a5. Beba Selimović i narodni ansambl Jovice Petkovića - Dani dugi ℗ 1964
a6. Beba Selimović uz narodni ansambl Ismeta Alajbegovića - Šerbe - U proljeće mirisno ℗ 1969
b1. Beba Selimović i narodni sekstet Ismeta Alajbegovića - Šerbe - Prolaze dani „Ilidža 67“
b2. Beba Selimović uz narodni ansambl Jovice Petkovića - Mene moja zaklinjala majka ℗ 1966
b3. Beba Selimović i narodni ansambl Jovice Petkovića - Tugo moja ℗ 1964
b4. Beba Selimović i narodni ansambl Ace Stepića - Tecite suze ℗ 1970
b5. Beba Selimović uz narodni ansambl Ismeta Alajbegovića - Šerbe - Dođi mi, proljeću mladosti ℗ 1969
b6. Beba Selimović uz ansambl Ace Stepića - Uspomeno, uspomeno ℗ 1971
Beba Selimović • 1972 • Beba Selimović uz ansambl Žarka Josipovića - Škule Jugoton SY-22007~[wav]
a1. Oprosti, oprosti
b1. Ostani, ostani